ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ… ΑΡΠΑΞΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι άλλοτε πανίσχυροι «κρεμάλα στους φασίστες» του Ηρακλείου, διοργάνωσαν παράνομη αντισυγκέντρωση, με την άδεια της αστυνομίας, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος με τους πατριώτες που αντιδρούσαν στο κύμα της λαθρομετανάστευσης, για να τρομοκρατήσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούσαν και να μην πάει στην πατριωτική συγκέντρωση. Αλλά, δεν τα κατάφεραν και οι πατριώτες που ήταν πάρα πολλοί πήρανε… φαλάγγι τους επίδοξους… δημίους, που ακόμα… τρέχουν! Και που θα πρέπει να ευγνωμονούν τα ΜΑΤ, που τους έσωσαν από καταστάσεις που θα θυμόντουσαν για όλη τους τη ζωή – όσοι απ’ αυτούς επιζούσαν! 

Είναι δε τόσο θρασείς, που έβγαλαν και ανακοίνωση… διαμαρτυρίας, «καταγγέλλοντας» ότι οι πατριώτες τους πήραν στο κυνήγι «πετώντας μπουκάλια, πέτρες και φωτοβολίδες», κι ότι «ήταν οπλισμένοι με μαγκούρες, ρόπαλα, μαχαίρια και λοστούς», κι ότι «ένας από αυτούς επιτέθηκε στον κόσμο με ενεργοποιημένο αλυσοπρίονο».

Καλό είναι να συνηθίσουν οι τρομοκρατημένοι τρομοκράτες στα… κυνηγητά και να… προπονούνται καλά για να είναι… σβέλτοι και να ξεφεύγουν, γιατί πλέον ο κοσμάκης αφυπνίστηκε, κι οι πατριώτες είναι πλέον πολλοί περισσότεροι από δαύτους και δε θα τους αφήσουν σε χλωρό κλαρί!

(ΥΓ): Βέβαια, είναι και μια ευκαιρία να γυρέψουν από τα αφεντικά τους, ειδικό επίδομα… «επικίνδυνης παρακρατικής εργασίας»! Θα το πάρουν στα σίγουρα!