ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΣΙΟΔΡΑ: ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!

Μετά την χθεσινή παραδοχή του… σωτήρα Τσιόδρα, ότι καταγράφονται ως νεκροί του κορωνοϊού όλοι όσοι νοσούν από την κορωνοϊό, ασχέτως της αιτίας θανάτου τους, ήρθε σήμερα μια νέα παραδοχή.

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε το απόγευμα ο… σωτήρας, οι πραγματικοί θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα είναι λιγότεροι απ’ όσους έχουν ανακοινωθεί επισήμως, διότι η πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα είναι να καταγράφει κάθε θάνατο ασθενούς, ασχέτως της αιτίας, αν έχει και τον κορωνοϊό, ως θάνατο από τον κορωνοϊό. Ιδού και το χαρακτηριστικό παράδειγμα που ανέφερε:

Ένας ασθενής, πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία. Στη διάρκεια της νοσηλείας του και ενώ ήταν ετοιμοθάνατος, διαγνώστηκε ότι πάσχει κι από κορωνοϊό. Όταν κατέληξε, τέθηκε το ερώτημα αν θα καταγραφεί ως θάνατος από κορωνοϊό ή από εγκεφαλική αιμορραγία και η απάντηση ήταν να καταγραφεί ως θάνατος από τον κορωνοϊό, για να μην υπάρχει… υποκαταγραφή των θανάτων.

Και βέβαια, ο λόγος δεν είναι η τυχόν υποκαταγραφή των θυμάτων, αλλά η διατήρηση της καταστροφικής για την οικονομία καραντίνας από τον Μητσοτάκη, προκειμένου να οδηγηθούμε στα σίγουρα σε νέο Μνημόνιο και να γίνει η μεγάλη λεηλασία των περιουσιών των Ελλήνων! Διότι, χωρίς την ύπαρξη έστω και 2-3 νεκρών κάθε μέρα, πως θα ήταν δυνατόν να δικαιολογηθεί η συνέχιση της καραντίνας;