ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΜΑΡΦΙΝ: ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ!

Δέκα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που επαγγελματίες δολοφόνοι της αριστεράς έκαψαν ζωντανούς τρεις ανθρώπους και ένα αγέννητο βρέφος, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο των Αθηνών!

Ήταν οι μέρες των παλλαϊκών αντιδράσεων για το πρώτο μνημόνιο του Jeffrey και οι εμπρηστές – δολοφόνοι επιστρατεύτηκαν από το σάπιο καθεστώς για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, να προβοκάρουν τις λαϊκές αντιδράσεις και να τις τελειώσουν! Κι όπως ήταν αναμενόμενο, το πέτυχαν!

Δέκα χρόνια μετά, οι εμπρηστές-δολοφόνοι παραμένουν ατιμώρητοι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας (παρά το γεγονός ότι οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από τις χιλιάδες καμερών που υπάρχουν στο κέντρο των Αθηνών…), ενώ κανένας καθεστωτικός δε βγάζει άχνα! Ούτε οι δήθεν «νομοταξίτες» της Νουδούλας, που είναι έναν ολόκληρο χρόνο στην κυβέρνηση και θα μπορούσαν να είχαν κινήσει «γη και ουρανό» για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των αιμοσταγών αυτών καθαρμάτων! 

Τα θύματα, Παρασκευή Ζούλια, Νώντας Τσακάλης, Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο βρέφος της, περιμένουν δικαίωση!