Η ΠΥΡΓΙΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΒΡΗΚΕ «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΥΦΥΗ» ΚΑΙ «ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ» ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ 

«Να ενώσω κι εγώ τη διαμαρτυρία μου που δεν θα πάνε φέτος 10΄ πριν το Χριστός Ανέστη στην εκκλησία και 5 λεπτά μετά πάνε για μαγειρίτσα. Τι ψυχή θα παραδώσουμε εεεεεεεεεεε;».

Έτσι ειρωνευόταν στο Twitter τους χριστιανούς που ήθελαν να κάνουν Λαμπρή, η γνωστή ψοφοδεξιά Μαριάννα Πυργιώτη, σύζυγος Ραμ Αβιράμ, πρώην πρεσβευτή του Ισραήλ στην Ελλάδα.

Η ίδια, σε άλλη ανάρτησή της στο Twitter βρήκε «πολιτικά ευφυή» και «εντυπωσιακή στην εκτέλεση» την κουκουέδικη «επαναστατική γυμναστική» με τις… μεζούρες στο Σύνταγμα. Απαντώντας δε σε κάποιους αφελείς νεοδημοκράτες που πίστεψαν στα σοβαρά τα περί «νόμου και τάξης», παρατήρησε τα εξής: «δεν είδα καμία παρανομία στο video που σχολίασα. Ούτε οι αρχές προφανώς είδαν».

Επειδή δε κάποιοι επέμειναν, διευκρίνισε πως: «Εξηγώ: Εγώ θεωρώ ότι ΔΕΝ ήταν παράνομη , ήταν στο όριο της νομιμότητας. Το ίδιο εκτίμησαν προφανώς και οι αρχές».

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε; Αυτή είναι η ψοφοδεξιά. Μια ζωή υποταγμένη στην αριστερά!