ΑΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΦΑΣΗ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ! 400 «ΕΥΑΛΩΤΟΙ» ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ! 

Μπορεί προ 10ημέρου να αναβλήθηκε η επιχείρηση «αποσυμφόρησης» των νησιών – εποικισμού της ηπειρωτικής χώρας (λόγω της παρέμβασης Μπακογιάννη, επειδή πολλά «προσφυγάκια» θα κατέληγαν στην εκλογική του περιφέρεια, την Ευρυτανία και θα’ χανε ψηφαλάκια…), αλλά από σήμερα ξαναπαίρνει μπρος η «μηχανή»! Και μάλιστα, υπό την επίβλεψη του… αυστηρού αρμόδιου υπουργού, Μηταράκη!

Στην Λέσβο, λοιπόν, βρίσκεται από το πρωί ο… άριστος του Μητσοτάκη, επισκεπτόμενος την «ζούγκλα» της Μόριας – στην οποία η ΝΔ παρέλαβε από τον ΣΥΡΙΖΑ περί τα 6.000 «προσφυγάκια» και τα… τετραπλασίασε με την… αποτρεπτική πολιτική της!  

Και ως «δώρο» για την επίσκεψη, φέρνει την μεταφορά περίπου 400 «ευάλωτων προσφύγων», που θα γίνει σήμερα το απόγευμα με τα πλοία Νήσος Σάμος και Νήσος Μύκονος, προς… άγνωστη κατεύθυνση – κάπου στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσε το υπουργείο Λαθρομετανάστευσης, οι μεταφορές «ευάλωτων προσφύγων» θα συνεχιστούν όλο το Μάιο, αλλά σε μικρούς αριθμούς, για να μην δημιουργείται… συνωστισμός στα πλοία – λες και στα hotspots δεν υπάρχει συνωστισμός.

(ΥΓ): Κάτοικοι της άγνωστης περιοχής της ηπειρωτικής Ελλάδας που θα καταλήξουν τα «προσφυγάκια», με το καλό να τα δεχτείτε! Και θα τα δεχτείτε, γιατί εσείς δεν έχετε Μπακογιάννη να τα στείλει αλλού!