ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!

Πολύ αντιφατικά ήταν τα «αποτελέσματα» στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Η οποία, αμφιβάλλουμε αν έγινε καν και δεν συμπλήρωσε ο Φανάρας τα νούμερα, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Μαρινάκη ή ακόμα και των «πιο πάνω»…

Κατ’ αρχάς, εμφανίζει την Νουδούλα πανίσχυρη, με πρόθεση ψήφου 42,5%, την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 21% και την συμφωνία του κόσμου με τα «σωστά μέτρα» του… άχαστου παρανοϊκού δικτάτορα στο… 87% (μας πιάσανεεεεεεεεεεεεεεεεεε!).

Αλλά, σε κάποια άλλη ερώτηση, για το αν οι πολίτες προτιμούν μονοκομματική κυβέρνηση ή κυβέρνηση συνεργασίας των συστημικών δυνάμεων, όλως παραδόξως το 49% εμφανίζεται να προτιμά την συνεργασία των κομμάτων!

Πως εξηγείται αυτό το αλλοπρόσαλλο – σε σχέση με τα υπόλοιπα- εύρημα; Δεν πρόκειται για εύρημα, αλλά για… εφεύρημα! Όπως άλλωστε εφευρήματα είναι και τα υπόλοιπα «ευρήματα» μιας «δημοσκόπησης» που προφανώς… δεν έγινε ποτέ!

Αλλά, η γραμμή είναι να προετοιμάζεται η κοινή γνώμη για συγκυβέρνηση όλων όσων έχουν ψηφίσει μνημόνιο στο παρελθόν (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Βελόπουλου, Βαρουφάκη), με πρωθυπουργό τον… σωτήρα Τσιόδρα, για να μας φορτώσουν νέο υπερ-Μνημόνιο φτώχειας, ανεργίας και δυστυχίας το φθινόπωρο, όταν θα έχει μπει η οριστική ταφόπλακα στην ελληνική οικονομία! Καταλάβατε τώρα πως εξηγούνται τα… ανεξήγητα;