ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ… ΜΕΖΟΥΡΑΣ! ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΚΕ

Ενώ η… υγειονομικώς ορθή χούντα του χαζού της οικογένειας Μητσοτάκη κυνηγάει ανηλεώς τους φυλακισμένους πολίτες που βγαίνουνε μια βόλτα να ξεσκάσουνε, επέτρεψε σήμερα την… παράβαση του ξεφτιλισμένου νόμου της, από τα πιο πιστά μαντρόσκυλα του συστήματος.

Το κόμμα της… «ανυπακοής», το οποίο εδώ και δύο μήνες έχει καταπιεί το… αμίλητο νερό για τη χούντα και τις μεθοδεύσεις της, επέδειξε για μία ακόμα φορά πλήρη συμμορφωτισμό με τις επιταγές της ξενόδουλης αστικής χούντας, επιστρατεύοντας ακόμα και… μεζούρα για τηρήσει τις αποστάσεις μεταξύ των επαγγελματιών ραβδούχων του!

Και προφανώς, η συγκέντρωση στο Σύνταγμα –αλλά κι αυτές στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδος- από τους… επαναστάτες της μεζούρας, έγινε κατόπιν συμφωνίας του πτηνόμορφου δικτάτορα με τον Κουτσούμπα. 

(ΥΓ) 1: Τα δε δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της χούντας, που κάθε τρεις και λίγο ωρύονται για τους «ανεύθυνους πολίτες» που βγαίνουν μια βόλτα στον Φλοίσβο και στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, έστησαν ρεπορτάζ γεμάτα… θαυμασμό για την… επαναστατική «πειθαρχία» του κόμματος της… ανυπακοής. Περιμένατε τίποτα διαφορετικό από δαύτους;

(ΥΓ) 2: Και βέβαια, δεν έχει ανάγκη μόνο το… ανυπάκουο κουκουέ την υγειονομική χούντα, αλλά και η υγειονομική χούντα το… ανυπάκουο κουκουέ. Βλέπετε, σε 2-3 μήνες θα φέρει νέο Μνημόνιο. Και όπως έχει αποδειχθεί, Μνημόνιο χωρίς να φυλάνε τη βουλή από την οργή του λαού οι μπράβοι του… ανυπάκουου κουκουέ, δεν περνάει!

(ΥΓ) 3: «Σκληρέ» Χαρδαλιά, το δάχτυλο που κουνάς κάθε απόγευμα στους «ανεύθυνους» πολίτες, να το βάλεις εκεί που ξέρεις!