ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ!

Έχουμε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό, ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση στην Ελλάδα, κι ότι ΟΛΑ τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» στηρίζουν –δια της σιωπής τους- την χούντα Μητσοτάκη!

Κι ότι αυτό δεν συμβαίνει τυχαία, καθώς το σχέδιο των διεθνών σατανάδων είναι ο σχηματισμός «κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας» όλων των κατεστημένων κομμάτων το φθινόπωρο, με πρωθυπουργό τον δεσμοφύλακα Τσιόδρα, για να μας φορτώσουν νέο υπερ-Μνημόνιο, τρισχειρότερο κι από τα τρία προηγούμενα μαζί!

Σήμερα, λοιπόν, διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τριτοκλασσάτο στέλεχός του και πολιτευτής Αχαΐας, ονόματι Ηλίας Γρηγόρης, που έκανε το «έγκλημα» να καταφερθεί από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κατά του παρανοϊκού δικτάτορα και του ψευτοσωτήρα Τσιόδρα! Στην δε σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «παρορμητικές» και «αδόκιμες» τις θέσεις του στελέχους του, δηλώνοντας πλήρη υποταγή στον παρανοϊκό δικτάτορα και το τσιράκι του! 
Επιπλέον, ο Τσίπρας υποχρέωσε το στέλεχός του να αυτόγελοιοποιηθεί, κάνοντας δημόσια ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, όπως αυτές που έκαναν οι αριστεροί τις δεκαετίες του ’40 και του ’50!!! Ιδού:
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεών που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook. Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. Γι’ αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό».
Το τι μας περιμένει, είναι προφανές! Κι όποιος δεν το βλέπει, είναι είτε ΗΛΙΘΙΟΣ είτε ΒΑΛΤΟΣ! Έλληνες αντισταθείτε στην νέα μνημονιακή χούντα που μας ετοιμάζουν! Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τις χουντάρες και τα τσιράκια τους!