ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ! ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ «ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ». 

Η είδηση που αναμεταδίδουν τα μπουκωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του πτηνόμορφου δικτάτορα, είναι η εξής: 

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με άλλους έξι ηγέτες κρατών που κατάφεραν να αποκρούσουν το πρώτο κύμα του κορωνοϊού. 

Στην τηλεδιάσκεψη, με βασικό θέμα την ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών, οι επτά ηγέτες ανέλυσαν τα μέτρα που ελήφθησαν εγκαίρως για τη μείωση της διασποράς του ιού προκειμένου να δοθεί χρόνος στα συστήματα υγείας να ανταπεξέλθουν στην πίεση και να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο καγκελάριος της Αυστρίας, Sebastian Kurz, οι πρωθυπουργοί της Δανίας, Mette Frederiksen, της Τσεχίας Andrej Babiš, του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, της Αυστραλίας, Scott Morrison και της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern».

Μόνο έξι οι «κορωνοϊκτόνοι» στον κόσμο, ρε λαμόγια του κερατά; Για να μην μας κοροϊδεύουν τα χουντόσκυλα του… κορωνοϊκτόνου Μητσοτάκη, ο μέχρι τώρα απολογισμός, μόνο στα Βαλκάνια, είναι ο εξής:

Ελλάδα 2.463 κρούσματα, 130 νεκροί…

Αλβανία: 678 κρούσματα, 27 νεκροί

Βουλγαρία: 1.171 κρούσματα, 52 νεκροί

Σκόπια: 1.300 κρούσματα, 56 νεκροί 

Μαυροβούνιο: 319 κρούσματα, 5 νεκροί

Κροατία: 1.981 κρούσματα, 50 νεκροί

Βοσνία: 1.421 κρούσματα, 55 νεκροί

Σερβία: 7.276 κρούσματα, 130 νεκροί

Για να μην πούμε για τις χώρες της Αφρικής και τις περισσότερες της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής, που όλες μαζί έχουν όσους νεκρούς έχει η Ελλάδα του… σωτήρα μας!