ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ Η ΧΡΗΣΗ ΜΕΓΑΦΩΝΩΝ. ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ «ΧΑΜΗΛΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ «ΝΤΑΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ»

Όπως σίγουρα θυμάστε, η χούντα των αντιχρίστων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ απαγόρευσε στις εκκλησίες μας την χρήση μεγαφώνων την Μεγάλη Εβδομάδα – για να «εμποδιστεί η διάδοση του κορωνοϊού», λες κι ο ιός μεταδίδεται από τα… μεγάφωνα.

Το ίδιο όμως ΔΕΝ θα ισχύει για τους μουσουλμάνους, κατά τη διάρκεια του Ραμαζανίου! Έτσι, τα μεγάφωνα των τζαμιών θα ακούγονται σε «χαμηλή» ένταση!

Επίσης, η χούντα Μητσοτάκη έδωσε την άδεια να βγαίνουν οι «νταουλιέρηδες», οι οποίοι κατά την μουσουλμανική παράδοση βγαίνουν στους δρόμους με νταούλια κατά το Ραμαζάνι, για να αναγγέλλουν την ώρα των γευμάτων. Σύμφωνα δε με σχετική ανακοίνωση του μουφτή, θα υπάρχει και ειδικό έγγραφο που θα πρέπει να συμπληρώνουν, για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με τις αρχές.

Στην δε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας της Κεραμέως (Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!), αφήνεται ανοιχτό παράθυρο να παύσουν τις επόμενες μέρες να ισχύουν τα μέτρα απαγόρευσης της ομαδικής προσευχής για τους μουσουλμάνους – το Ραμαζάνι κρατάει έναν μήνα: 

«Βεβαίως, τα μέτρα θα προσαρμόζονται κάθε φορά, ανάλογα με τις εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και τον προγραμματισμό τους για την επόμενη περίοδο».