Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ «ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ» ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!

Ενώ όλες οι ευρωπαϊκές χώρες (ακόμα κι αυτές που έχουν πολύ περισσότερα κρούσματα και νεκρούς από το Μητσοτακιστάν-Τσιοδροχαρδαλιστάν…) επιστρέφουν στην κανονικότητα, η χούντα Μητσοτάκη ποιεί την νήσσα για τον χρόνο άρσης των χουντικών της μέτρων και «ξεκλειδώματος» της οικονομίας και διαρρέει διάφορες ημερομηνίες στα μπουκωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της. Έτσι, άλλα παπαγαλάκια μιλάνε για τις 4 Μαΐου, άλλα για τις 11, κι άλλα για μετά τις 15 Μαΐου!

Σε κάθε περίπτωση, η χούντα Μητσοτάκη έχει αποφασίσει την ολοκληρωτική εξόντωση των περίπου 90.000 καταστημάτων «υγειονομικού ενδιαφέροντος», ακόμα και μετά τη λήξη της «καραντίνας»!

Σύμφωνα, λοιπόν, με όλες τις «διαρροές» των ξεφτιλισμένων ΜΜΕ, τα καταστήματα αυτά (υπαίθριες καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ, κ.τ.λ.) θα είναι υποχρεωμένα να τηρούν «αποστάσεις ασφαλείας» και να λειτουργούν με το… 1/3 των τραπεζοκαθισμάτων που είχαν πριν την καραντίνα!

Άρα, θα έχουν –στην καλύτερη περίπτωση- το 1/3 της πελατείας τους, άρα και το 1/3 των εσόδων τους! Και θα απασχολούν το 1/3 των εργαζομένων που απασχολούσαν – περί τις 300.000!

Για να μην αυξηθούν αλματωδώς οι άνεργοι, η χούντα θα δίνει τη δυνατότητα στους εργοδότες να απασχολούν 

τους εργαζομένους που είχαν πριν την «καραντίνα» με εκ περιτροπής εργασία, για δύο εβδομάδες τον μήνα, με το 50% του μισθού τους!

Φυσικά, οι υπόλοιποι που δούλευαν σ’ αυτές τις επιχειρήσεις τους μήνες αιχμής (Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο), θα μείνουν άνεργοι – και χωρίς επίδομα ανεργίας τον χειμώνα!  

Όπως καταλαβαίνετε, η νεοφιλελεύθερη χούντα Μητσοτάκη θα γυρίσει τη χώρα στη φτώχεια και στη δυστυχία της δεκαετίας του ’50! Αλλά, ευτυχώς που μας… έσωσε τις ζωές και «δε γίναμε Ιταλία»!