ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ ΤΗΣ… ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ: ΤΟ… 2022 ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ 2019!

Δίνουν τα ρέστα τους οι καθηγητάδες της… υγειονομικής ορθότητας- που έχει αντικαταστήσει την πολιτική, στις μέρες μας!

Έτσι, ο Γερμανός «Τσιόδρας», καθηγητής Επιδημιολογίας και βουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Καρλ Λάουτερμπαχ, «προειδοποιεί» (κινδυνολογεί!) για τον κίνδυνο υποτροπής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες! Ιδού η τρομοκρατική δήλωσή του, στην ιστοσελίδα «Watson»:
«Το θεωρώ τερατωδώς κακή ιδέα να κάνει κανείς διακοπές φέτος το καλοκαίρι. Ο κίνδυνος είναι πολύ υψηλός το καλοκαίρι να βιώσουμε σοβαρή υποτροπή, νέο lockdown και πολλούς θανάτους. Μέχρις ότου η ζωή μας επιστρέψει στους ρυθμούς του 2019, θα έχουμε φθάσει στο 2022. «Ακόμη και αν έχουμε εμβόλιο, είναι ασαφές αν θα μπορεί να εμβολιαστεί ο καθένας ή αν θα εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα οι ευπαθείς ομάδες, ενώ ο ιός πιθανότατα θα μεταλλαχθεί».

Είναι φανερό που το πάνε οι… προφεσόροι –και οι παγκόσμιοι εντολοδότες τους! Θα τρομοκρατούν συνεχώς τον κόσμο, θα παραλύουν την παγκόσμια οικονομία και θα βυθίζουν τον πλανήτη σ’ έναν εφιάλτη, ώστε μόλις θα ανακοινώσουν πως «βρέθηκε το εμβόλιο» (το οποίο υπάρχει ήδη!), να τρέξουν όλοι να το κάνουν, μαζί με την εμφύτευση με το τσιπάκι, για να ξαναζήσουν τις ζωές τους!