ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ! ΤΥΦΛΑ ΝΑ’ ΧΕΙ ΤΟ… «ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ»! ΑΝΕΣΧΕΣΕ ΒΑΡΚΑΚΙ ΜΕ… ΔΕΚΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! 

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που δίνουν θηριώδη ποσοστά στην Νουδούλα, έγραψε ο Πρετεντέρης-Ντερμπεντέρης:

“Είναι ένα λογικό και αναμενόμενο φαινόμενο. Όλες οι κυβερνήσεις σε στιγμές κρίσης βλέπουν τον κόσμο να συσπειρώνεται γύρω τους.”

Το οποίον σημαίνει, πως για να συνεχιστεί η συσπείρωση του κόσμου στην κυβέρνηση, πρέπει συνεχώς να υπάρχουν «στιγμές κρίσης». Κι αν δεν υπάρχουν, να τις κατασκευάζουν τα ΜΜΕ!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πανηγυρικά δημοσιεύματα των διαδικτυακών παπαγάλων του Μητσοτάκη, σκάφη του Λιμενικού εμπόδισαν «λέμβο με αλλοδαπούς» που συνοδευόταν από 5 τουρκικές ακταιωρούς, να εισέλθει στα ελληνικά χωρικά ύδατα στα ελληνικά ύδατα, βορειοανατολικά της Μυτιλήνης, «παρά τις προσπάθειες των τουρκικών ακταιωρών να την ωθήσουν εντός αυτών». Μάλιστα, κυκλοφόρησε κι ένα πολύ… ηρωικό βίντεο, από την ανάσχεση, αλλά από το ρεπορτάζ λείπει ο αριθμός των επίδοξων εισβολέων – στο βίντεο δε φαίνεται κανείς.  

Βέβαια, στο βίντεο διακρίνεται μια βαρκούλα της πλάκας, στην οποία –σύμφωνα με το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων “Anadolu”- επέβαιναν… δέκα «προσφυγάκια». Κι όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, δεν τη συνόδευαν οι ακταιωροί τους, αλλά έτυχε να βρίσκονται εκεί τριγύρω, κάνοντας μια συνηθισμένη περιπολία.

Και προφανώς λένε αλήθεια οι Τούρκοι, γιατί δεν είναι δυνατόν 5 τουρκικές ακταιωροί να συνοδεύουν ένα βαρκάκι με μόλις 10 λαθρομετανάστες, ενώ έχουν τη δυνατότητα, όποτε γουστάρουν, να ξαμολήσουν εκατοντάδες ασυνόδευτες λέμβους με χιλιάδες «προσφυγάκια» – και τότε να δούμε τι… ανάσχεση θα κάνει το λιμενικό!

Προς τι, λοιπόν, η… ηρωική είδηση; Οι Κούληδες προσπαθούν να μας πείσουν με γελοία «κατορθώματα» πως… υπερασπίζονται τα σύνορά μας, για να καλύψουν την μαζική μεταφορά περίπου 2.500 λαθρομεταναστών από τα νησιά σε ξενοδοχεία και «δομές» της ηπειρωτικής Ελλάδας, που θα γίνει μέσα στη βδομάδα!

Αλλά και για να δείξουν ότι η χώρα μας βρίσκεται σε «στιγμές κρίσης»!