ΣΚΛΗΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟ… ΚΑΛΟ ΜΑΣ! 

Και το Facebook ρίχνεται στη μάχη για την απόκρυψη της αλήθειας και την εμπέδωση της διεθνούς νεοταξίτικης τρομοκρατίας σχετικά με τον κορωνοϊό!  

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε ο σιωνιστής διευθύνων σύμβουλός του, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, το Facebook «θα προειδοποιεί άμεσα τους χρήστες του που συμβουλεύονται ψευδείς πληροφορίες σχετικά με το νέο κορωνοϊό». «Ψευδείς πληροφορίες», αποκαλεί προφανώς την αλήθεια, την οποία θα λογοκρίνει!

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, το Facebook «διέγραψε εκατοντάδες χιλιάδες περιεχόμενα που σχετίζονταν με την Covid-19 και τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν επικείμενο κίνδυνο για την υγεία»!

Έτσι, από δω και πέρα, οι χρήστες του δημοφιλούς αυτού μέσου κοινωνικής δικτύωσης που θα επισκέπτονται αυτές τις «επικίνδυνες για την υγεία» αναρτήσεις, θα τις σχολιάζουν, ή ακόμα χειρότερα θα τις μοιράζονται με άλλους χρήστες, θα λαμβάνουν ένα μήνυμα στις ενημερώσεις τους στη ροή ειδήσεων πως εκτίθενται σε… παραπληροφόρηση και θα προτρέπονται να συμβουλευθούν… «αξιόπιστες πηγές», όπως ο ιστότοπος του νεοταξίτικου Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Επιπλέον, ο Ζούκερμπεργκ καυχήθηκε πως το Facebook έχει ήδη ανακατευθύνει «σχεδόν 2 δισεκατομμύρια χρήστες», δηλαδή σχεδόν όλα τα μέλη του, σε πληροφορίες που προέρχονται από τις «επίσημες αρχές δημόσιας υγείας», με αποτέλεσμα «περισσότεροι από 350 εκατομμύρια χρήστες να έχουν κάνει κλικ στα εκπαιδευτικά μας μηνύματα».

Ο «Μεγάλος Αδελφός» πέταξε πλέον τη μάσκα και χειραγωγεί ανοιχτά τους λαούς προς την υποταγή και την καταστροφή τους!