ΣΤΗΘΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ! ΚΟΡΟΙΔΑΚΙ, ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!

Από τους Έλληνες τα παίρνουν αδρά στα διόδια – λησταρχεία οι εργολάβοι φίλοι του Μητσοτάκη, στους Τούρκους θέλουν να τα δώσουν!

Όπως, λοιπόν, αποκαλύπτει το Newsauto.gr, οι «διοδιάρχες» (σύγχρονοι λήσταρχοι!) πιέζουν ασφυκτικά προς κάθε κατεύθυνση για την υιοθέτηση προδιαγραφών (μέσω μελετών εφαρμογής) που ανοίγουν ουσιαστικά την πόρτα σε αθρόες εισαγωγές συστημάτων ασφαλείας (στηθαίων), γερμανικών μεν προδιαγραφών αλλά τα οποία παράγονται σε άλλες χώρες όπως η Τουρκία, για συμπίεση του κόστους.

Σύμφωνα δε με πρόχειρους υπολογισμούς, μόνο για την αντικατάσταση των Συστημάτων Αναχαίτησης Οχημάτων στα τμήματα των έργων Παραχώρησης (εταιρείες που είναι μεν ιδιωτικές αλλά παρέχουν Δημόσια Υπηρεσία και αποζημιώνονται για την όποια αναβάθμιση στις υποδομές τους),  θα απαιτηθούν κατ’ ελάχιστο 68 εκατ. Ευρώ, τα οποία θα τα πληρώσουν τα αιώνια κορόιδα, οι Έλληνες φορολογούμενοι – και μάλιστα στους αιώνιους εχθρούς μας!

Δεν είναι ένα ακόμα… θαύμα – μετά απ’ αυτό με τους προκατασκευασμένους οικίσκους που αγοράζουν οι Κούληδες από την Τουρκιά, για να στεγάσουν τα «προσφυγάκια» που στέλνει ο Ερντογάν, στο νέο hot spot της Σάμου;