Ο ΠΤΗΝΟΜΟΡΦΟΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!

Ενώ, λοιπόν, μέχρι χθες το απόγευμα οι δηλώσεις και οι προβλέψεις των κυβερνητικών και των κάθε λογής «ειδικών» μας προϊδέαζαν για καραντίνα μακράς διαρκείας, τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουνίου (!!!), ασχέτως κρουσμάτων και νεκρών, μετά το διάγγελμα του δικτάτορα, άλλαξε το… τροπάριο!

Όλα τα στρατευμένα –και μπουκωμένα με 11 εκατομμύρια ευρώ!- ΜΜΕ, λοιπόν, άρχισαν να δίνουν ημερομηνίες «ξεκλειδώματος» της οικονομίας, άρσης των περιορισμών της κυκλοφορίας και γενικά επιστροφής στην κανονικότητα, προσδιορίζοντας τον χρόνο που θα συμβούν όλα αυτά στις αρχές Μαΐου!

Αποφάσισαν ν’ αλλάξουν πολιτική οι Κούληδες ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

Ο πτηνόμορφος δικτάτωρ έδωσε το σύνθημα στο διάγγελμα («η Μεγάλη Εβδομάδα είναι η πιο κρίσιμη») και τα παπαγαλάκια αναπαρήγαγαν αμέσως τη γραμμή!

Διαβάζοντας, λοιπόν, τις λεπτομέρειες της νέας γραμμής στα ΜΜΕ, διαπιστώνουμε ότι κοινή συνισταμένη είναι ότι ναι μεν «έχουμε μπει στην τελική ευθεία και μετά τις 20 Απριλίου θα μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή στην κανονικότητα», αλλά «αυτή τη βδομάδα δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και να κάνουμε το λάθος να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα».

Είναι προφανές: το αντίχριστο ανδρείκελο των διεθνών σατανάδων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και τα παπαγαλάκια του, δίνουν δελεαστικές υποσχέσεις για να κρατήσουν αυτή τη βδομάδα τους χριστιανούς μακριά από τις εκκλησίες! Και το κάνουν, διότι το ανδρείκελο έχει υποσχεθεί στ’ αφεντικά του ότι φέτος θα καταργήσει ακόμα και την Ανάσταση του Κυρίου μας!