ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ! ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ! 

Σκηνές από την πιο σκληρή περίοδο του σταλινισμού και απ’ την Αλβανία του Χότζα ζει τις τελευταίες ώρες η Ορθόδοξη Ελλάδα μας!

Στον εισαγγελέα, λοιπόν, ως κοινός κακοποιός, εμφανίστηκε προ ολίγου ο Άξιος Μητροπολίτης  Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριος,  καθώς τα όργανα της χούντας σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος του και τον αναζητούσαν για να τον συλλάβουν στα πλαίσια του αυτοφώρου, για παραβίαση της χουντικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για απαγόρευση της Αναστάσεως του Κυρίου μας!

 Ο εισαγγελέας Κέρκυρας, Διονύσιος Λαμπρίδης, όρισε για τις 25 Μαΐου την τακτική δικάσιμο του μητροπολίτη!

Ο μητροπολίτης δεν προέβη σε δηλώσεις, ωστόσο, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνήγορός του, Ιωάννης Κοντός, «η κατηγορία είναι πλημμέλημα και οι πιθανές κυρώσεις θα έχουν ποινικό χαρακτήρα».

Αυτή την ώρα, οδηγούνται στον εισαγγελέα, η δήμαρχος Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Μεταλληνός, που διώκονται ομοίως με τον χουντικό «νόμο», αλλά και απλοί πιστοί  που έκαναν το «έγκλημα» να παρευρεθούν στην τέλεση της λειτουργίας στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα!

Επαναλαμβάνουμε: πτηνόμορφε δικτατορίσκε Κούλη Μητσοτάκη, είσαι περαστικός, η Ορθοδοξία μας είναι ΑΙΩΝΙΑ!