ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΟ «ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ» ΜΕ… ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ «ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ»;

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, για «συγκέντρωση μεταναστών» που έχουν κορωνοϊό απέναντι από την Λέσβο και την Χίο, με σκοπό να εξαπολυθούν μαζικά στα ελληνικά νησιά και να διασπείρουν τον ιό στη χώρα μας, στη βάση οργανωμένου σχεδίου.

Μάλιστα, κάποια απ’ αυτά τα δημοσιεύματα επιμένουν πως οι «μετανάστες» αυτοί είναι οι ίδιοι που είχαν συγκεντρωθεί στον Έβρο, αλλά δε μπόρεσαν να εισέλθουν επί ελληνικού εδάφους.

Προσθέτουν επίσης ότι η κυβέρνηση Κούλη έχει στήσει «πλωτό φράγμα» από σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού για να τους εμποδίσουν, αλλά και ότι οι μαζικές υπερπτήσεις των τουρκικών πολεμικών πάνω από τα ελληνικά νησιά τις τελευταίες μέρες, έγιναν γιατί αποκαλύφθηκε το σχέδιο.

Ν’ αρχίσουμε από το τέλος… Υπερπτήσεις έκαναν οι Τουρκαλάδες πάνω από τα ελληνικά νησιά σχεδόν κάθε μέρα, κι όχι μόνο τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας από Λέσβο και Χίο, δεν υπάρχει καμμία ιδιαίτερη κινητικότητα στα νησιά και το περιβόητο «πλωτό φράγμα» Ναυτικού και Λιμενικού είναι παραμύθι της Χαλιμάς. Βέβαια, δεν είναι καθόλου απίθανο να καταφτάσουν βάρκες με «προσφυγάκια», όπως γίνεται πάντα όταν φτιάχνει ο καιρός, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει φανεί τίποτα ιδιαίτερο στον ορίζοντα.

Προφανώς, οι «εθνικόφρονες» έχουν διαπιστώσει δυσαρέσκεια του κόσμου για την ύπουλη μεταφορά «προσφύγων» στο εσωτερικό της χώρας εν μέσω πανδημίας και θέλουν να στήσουν ένα νέο… «Έπος του Έβρου», αυτή τη φορά με… αόρατο εχθρό που «φέρνει τον κορωνοϊό», τον οποίο δήθεν… εμπόδισαν με τα «πλωτά φράγματα» και με την «αποτρεπτική» τους πολιτική και μας… έσωσαν.

Μην τους πιστεύετε, κάνουν προπαγάνδα! Και να παρακαλάνε να μην… τσαντιστεί ο Πασάς τους κι αρχίσει πάλι να στέλνει «προσφυγάκια» που θα βουλιάζουν τις βάρκες τους όταν πλησιαζουν κοντά στα σκάφη του Λιμενικού, γιατί θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα και θα αποκαλυφθεί ότι το «σχέδιο αποτροπής» είναι… μούφα!