ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ 42ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!

Από τη μία οι «αρχές» του τόπου έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό κατά πάντων όσων παραβιάζουν τους περιοριστικούς νόμους κατά του κορωνοϊού, από την άλλη οι «ευπαθείς» συνεχίζουν το κλασικό βιολί τους…

Έτσι λοιπόν, δυο «ευπαθείς» ηλικίας 15 και 16 χρόνων είχαν πάει στο εργοτάξιο στην Ροδοδάφνη Αιγιαλείας για να κλέψουν καλώδια χαλκού αλλά είδαν μόνη της μια 42χρονη γυναίκα και σκέφτηκαν να επωφεληθούν…

Οι δυο δράστες επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα την στιγμή που είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου της για να μπει μέσα και ο ένας την εμπόδισε να την κλείσει, ενώ ο άλλος της κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της! Ταυτόχρονα, της έσκισαν τα ρούχα, την έριξαν στο έδαφος και προσπάθησαν να ασελγήσουν πάνω της!

Τρομοκρατημένη η 42χρονη, έβαλε τις φωνές και οι επίδοξοι βιαστές φοβήθηκαν ότι θα την άκουγαν συνάδελφοί της. Έτσι, εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το θύμα κατήγγειλε την επίθεση στην Ασφάλεια Αιγίου και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνες, που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών καθώς η 42χρονη τους αναγνώρισε από φωτογραφίες σεσημασμένων.

Δε φτάνει που η καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, δεν συμπεριλαμβάνει την «μειονότητα» των «ευπαθών», εκείνοι θρασύτατοι όπως πάντα και τις βρωμιές τους κάνουν και τρέλα πουλάνε, απολαμβάνοντας την ασυδοσία και την ατιμωρησία που τους προσφέρει το κράτος σε κάθε τους παράνομη πράξη.

Να τους χαίρονται λοιπόν!