Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΩΚΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥΣ! ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

Έχει ξεφύγει η χούντα του αντίχριστου θαμώνα της σατανιστικής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, μπροστά στον κίνδυνο να εκτεθεί στα αφεντικά της, που τους έχει υποσχεθεί ότι τουλάχιστον για φέτος θα απαγορέψει την Λαμπρή των Ελλήνων!

Έτσι, με αυτόφωρη διαδικασία αναζητούνται πλέον τόσο οι ιερείς όσο και οι συμμετέχοντες στην… παράνομη (!!!) Θεία Λειτουργία και Θεία Κοινωνία σε Κουκάκι και Κέρκυρα, κι έχουν ήδη σχηματιστεί δικογραφίες από τα καρακόλια της χούντας!

Μάλιστα, των διώξεων έχουν επιληφθεί ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλης Ιωαννίδης και ο Εισαγγελέας Κέρκυρας Διονύσιος Λαμπρίδης, κατόπιν τηλεφωνικής εντολής του κομισάριου «δικαιοσύνης» Τσιάρα!

Σύμφωνα δε με τα δημοσιογραφικά όργανα της χούντας, η υπόθεση δεν σταματά εκεί, καθώς «η αστυνομία ερευνά και το βίντεο που κατέγραψε τον ιερέα, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι τον βοήθησαν αλλά και ποιοι ήταν οι πιστοί που κοινώνησαν, προκειμένου να κινηθούν και γι αυτούς οι διαδικασίες»!!!

Αντίχριστε και πτηνόμορφε δικτατορίσκε της πλάκας, Κούλη Μητσοτάκη, ξέχασες πως είσαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ, αλλά η Ορθοδοξία μας είναι ΑΙΩΝΙΑ! Ο ελληνικός λαός θα σου δώσει να το καταλάβεις!