ΑΡΧΗ ΤΟΥ «ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 99 ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ!

Την ίδια ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της χούντας Μητσοτάκη δηλώνει πως «η κυβέρνηση είναι έτοιμη να επεκτείνει τα οικονομικά μέτρα για Μάιο και Ιούνιο» (όπως προκύπτει κι από την πρόσφατη δήλωση του υπουργού Οικονομικών Σταϊκούρα, ότι το επίδομα των 800 ευρώ θα δοθεί και τον Μάιο…), η Ιταλία και η Ισπανία, οι χώρες με τα περισσότερα θύματα στην Ευρώπη από τον κορωνοϊό, «ξεκλειδώνουν» τις οικονομίες τους για να προλάβουν την ολοκληρωτική καταστροφή και τα Μνημόνια!

Έτσι, εργάτες σε εργοστάσια και οικοδομές επέστρεψαν σήμερα στην εργασία τους στην Ισπανία, τα δε καταστήματα, μπαρ, καφετέριες κι εστιατόρια, αναμένεται να επαναλειτουργήσουν στις 27 Απριλίου. Επίσης, από αύριο ξανανοίγουν –για αρχή- τα βιβλιοπωλεία και τα καταστήματα παιδικών ρούχων στην Ιταλία.

Είναι προφανής η πρόθεση Μητσοτάκη, να κρατήσει την καραντίνα μέχρι τον… Ιούλιο, για να επιβάλλει μετά νέο υπερ-Μνημόνιο! Αλλά δε θα προλάβει, γιατί η δυσαρέσκεια που ήδη υπάρχει κι έχει αρχίσει να εκδηλώνεται, στα τέλη Απριλίου, που θα ανακοινωθεί η επόμενη παράταση της καραντίνας, θα γίνει οργή και μαζική απειθαρχία, μέχρι που να τσακιστεί και να φύγει ο γερμανόδουλος δικτάτορας!