Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ! Η ΚΟΥΛΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ! 

Δεν είναι όλοι προσκυνημένοι σε τούτο τον τόπο! Βέβαια, είναι λίγοι αυτοί που αντιστέκονται, αλλά πάντα και παντού λίγοι ήτανε στην αρχή!

Στην Κέρκυρα, λοιπόν, ο Άξιος Μητροπολίτης Κερκύρας και οι ιερείς του λειτούργησαν σε πιστούς –που τηρούσαν τις αποστάσεις- και προχώρησαν στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.  

Επίσης, λειτούργησε και προσέφερε την Θεία Κοινωνία Άξιος ιερέας στον Άγιο Νικόλαο Κουκακίου.

Έτσι, διασώθηκε η Τιμή της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας!

ΚΙ όπως ήταν αναμενόμενο, η κουλοσταλινική χούντα των αντιχρίστων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, δια του αντιπαθέστατου Χαρδαλιά, απειλεί με διώξεις:

“Αυτά που συνέβησαν σήμερα σε εκκλησίες στο Κουκάκι και στην Κέρκυρα συνιστούν παράβαση των νόμων και των εντολών της Ιεράς Συνόδου και θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή πολιτών και τη δημόσια υγεία. Επικοινώνησα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να ζητήσει από τις Εισαγγελικές αρχές να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες”.

Κούλη… δημοφιλέστατε, άσχημο παιχνίδι ξεκίνησες και θα τα φας τα μούτρα σου! Εσύ είσαι περαστικός, η Ορθοδοξία μας είναι ΑΙΩΝΙΑ!