«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ΚΙ «ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ»! ΚΙ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, Ή ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ… ΠΟΥΛΑΚΙΑ Ή ΕΙΣΤΕ… ΝΑΖΙΣΤΕΣ!

Το λοιπόν, επαναλαμβάνουμε τις ρήσεις των… προφητών της χούντας Μητσοτάκη, Τσίοδρα και Χαρδαλιά, για να τις… εμπεδώσουμε: «οι επόμενες δύο βδομάδες είναι πολύ κρίσιμες», «Μένουμε Σπίτι» και «αποφεύγουμε τους συνωστισμούς», αλλιώς μας περιμένουν εξοντωτικά πρόστιμα.  

Η φωτογραφία αυτή είναι χθεσινή κι έχει τραβηχτεί στην Σάμο. Δείχνει «προσφυγάκια» να περιμένουν έξω από σούπερ μάρκετ της πόλης, προκειμένου να προμηθευτούν τρόφιμα με προπληρωμένες κάρτες.

Όποιος δε, παρατηρήσει «συνωστισμό» και παντελή έλλειψη μέτρων ασφαλείας, ή κάνουνε τα μάτια του… πουλάκια ή είναι… «φασίστας», «ναζιστής», «ρατσιστής» και τα ρέστα.

Ποιος συνωστισμός ρε; Ο μόνος συνωστισμός που παρατηρήθηκε χθες ήταν στην παραλία του Φλοίσβου, από «ανεύθυνους» Έλληνες που «ξεθάρρεψαν», όπως γράφει και το «Πρώτο Ψέμα» – και «θέλουν βούρδουλα για να στρώσουν», όπως γράφουν στα σχόλιά τους οι «εθνικόφρονες» τρολάρες του Μαξίμου, που παριστάνουν τους… αναγνώστες!