ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΕΞΗΓΓΕΙΛΑΝ 800ΑΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ! ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΤΟΝ… ΙΟΥΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Ενώ όλες οι χώρες της Ευρώπης, είτε έχουν δώσει ημερομηνίες σταδιακού «ξεκλειδώματος» της οικονομίας τους και άρσης των περιορισμών –οι περισσότερες μετά το Πάσχα των καθολικών, που είναι ΑΥΡΙΟ- είτε σκοπεύουν να το κάνουν εντός των ημερών, προκειμένου να προλάβουν την ολοκληρωτική καταστροφή.

Εδώ, ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Κι όσα sites έγραψαν πιθανές ημερομηνίες «απελευθέρωσης» τον Απρίλιο ή τον Μάιο, κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για «διασπορά ψευδών ειδήσεων»! 

Είναι προφανές, ότι οι Κούληδες έχουνε σκοπό να την πάνε πολύ μακριά τη «βαλίτσα»!

Στα πλαίσια αυτά, συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Σταϊκούρας, ο οποίος είπε πως η κυβέρνηση σχεδιάζει παράταση της ειδικής αποζημίωσης στους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που πλήττονται ή έκλεισαν δια νόμου, άλλη μια φορά τον επόμενο μήνα. Δηλαδή, ένα ακόμα 800άρι τον Μάιο. Το οποίο, όμως, δεν είναι μηνιάτικο, αλλά ισχύει για δύο μήνες. Άρα, ο σκοπός τους είναι να κρατήσουν «κλειδωμένη» την οικονομία και τους πολίτες φυλακισμένους μέσα στα ίδια τους τα σπίτια και τον Μάιο αλλά και τον Ιούνιο και να μας απελευθερώσουν τον Ιούλιο!

Γιατί το τραβάνε τόσο πολύ το σκοινί; Διότι, όπως είπε προσφάτως και ο Κύρτσος, τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας φτάνουν «μέχρι τον Μάιο, ίσως και τον Ιούνιο». Άρα, μετά θα πούνε ότι κυρίες και κύριοι «δυστυχώς επτωχεύσαμεν» και η μόνη λύση είναι ένα νέο υπερ-Μνημόνιο!

Να μην προλάβουν οι κοψοχρόνηδες! Έλληνες ξυπνάτε και αντιδράστε!