ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ 2020! ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ; ΜΑΝΤΗΣ ΗΤΑΝ;

Με τον τίτλο «Υπάρχουν εβραϊκές προφητείες για τον κοροναϊό;» η Israel Today (ανάλογο άρθρο ανέβασε και η Haaretz) γράφει για κάποιους άγνωστους Εβραίους «προφήτες» που προείπαν την έκρηξη μιας παγκόσμιας πανδημίας.

Η Hamutal Shabtai, ψυχίατρος και κόρη του φημισμένου Ισραηλινού συγγραφέα Ya’akov Shabtai, έγραψε ένα μυθιστόρημα φαντασίας το 1986-87 για έναν ιό που θα μπορούσε να προκαλέσει το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Το 1994, το σενάριό της δημοσιεύθηκε σε ένα βιβλίο 600 σελίδων.

Το έτος 2020 (αυτός είναι και ο τίτλος του βιβλίου) ορίστηκε από την Shabtai ως η εποχή κατά την οποία ο κόσμος θα υποστεί αυτή την πανώλη. Εκείνη την εποχή φαινόταν σαν το μακρινό μέλλον. Η συγγραφέας προσπάθησε να ανακουφίσει τους αναγνώστες της ότι ο ιός θα επιτεθεί, αλλά το 2020 είναι πολύ μακριά.

Στο βιβλίο γράφει ότι ο κόσμος θα χωριστεί σε δύο, τους υγιείς ανθρώπους και τους άρρωστους ή τα άτομα που είναι σε κίνδυνο. Θα υπάρχει ένας κατάλογος όσων βρίσκονται σε κίνδυνο ή είναι ήδη άρρωστοι και θα παραμείνουν απομονωμένοι.

Η Σαμπτάι περιγράφει περαιτέρω στο βιβλίο της πως ο κόσμος θα διοικείται από ένα ολοκληρωτικό σύστημα, μια παγκόσμια δικτατορία για την υγεία…

Διαβάστε περισσότερα στο http://redskywarning.blogspot.com