ΔΙΑΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!

Τα αποτελέσματα μελέτης του διαπρεπούς Έλληνα καθηγητή της Ιατρικής  Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, Γιάννη Ιωαννίδη, σπάνε την νεοταξίτικη τρομοκρατία για τον κορωνοϊό!

Ο Έλληνας επιστήμονας, που ήταν από τους πρώτους που υποστήριξαν ότι το “lockdown” των οικονομιών και οι απαγορεύσεις που αφορούν το σύνολο του πληθυσμού είναι αχρείαστες και καταστροφικές, ανάλυσε δεδομένα από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες (Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία) και τέσσερις αμερικανικές πολιτείες επίκεντρα της επιδημίας (Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Μίσιγκαν, Λουιζιάνα), όσον αφορά τους θανάτους σε άτομα κάτω των 65 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι άνθρωποι κάτω των 65 ετών χωρίς υποκείμενο νόσημα αποτελούν μόνο το 0,3% των συνολικών θανάτων από τον κορωνοϊό στην Ολλανδία, το 0,7% στην Ιταλία και το 1,8% στη Νέα Υόρκη.

Συνολικά, από τους 88.000 θανάτους παγκοσμίως μόνον οι 880 αφορούσαν ανθρώπους οι οποίοι ήταν υγιείς και κάτω των 65 ετών.

Για τα άτομα αυτά, σύμφωνα με τον διαπρεπή επιστήμονα, «ο κίνδυνος να πεθάνεις από κορωνοϊό σε πληθυσμιακό επίπεδο στα περισσότερα μέρη υπολογίζεται να είναι της τάξης του να πεθάνεις σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πηγαίνοντας από το σπίτι στο γραφείο».

Γι’ αυτό, ο καθηγητής προτείνει οι στρατηγικές διαχείρισης της πανδημίας να εστιάσουν κυρίως στην προστασία των ανθρώπων υψηλού κινδύνου, δηλαδή στους άνω των 65 ετών με υποκείμενα νοσήματα και να αρθούν οι απαγορεύσεις για το σύνολο του πληθυσμού.

Επιπλέον, ο κ. Ιωαννίδης επισημαίνει ότι είναι δύσκολο να διακριθούν οι «θάνατοι με κορωνοϊό» από τους «θανάτους λόγω κορωνοϊού», καθώς η συντριπτική πλειονότητα των ασθενών που πέθαναν από Covid-19 στην Ιταλία, είχαν άλλα υποκείμενα νοσήματα (το 98,8% τουλάχιστον ένα νόσημα, ενώ το 48,6% τουλάχιστον τρία).

Αυτά, για να μην πουν μετά (όταν θα έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά η οικονομία μας και θα έχουν πτωχεύσει οι Έλληνες…) οι κυβερνώντες πως… «δεν ήξεραν»! Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και το μόνο που εξυπηρετεί η συνέχιση του «κλειδώματος» της οικονομίας και των απαγορεύσεων, είναι να οδηγηθούμε στην καταστροφή για να μπορέσουν οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να μας επιβάλλουν ένα νέο υπερ-Μνημόνιο μακράς διαρκείας, τρισχειρότερο κι από τα τρία προηγούμενα μαζί!