Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥ EUROGROUP: «Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ»

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος για το αδιέξοδο του Eurogroup: “Η Ευρώπη σας είναι ένα ΨΕΜΑ γιατί έχει ψυχή της το χρήμα”

Το χτεσινό Eurogroup για την οικονομική βοήθεια στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. δεν κατέληξε σε συμφωνία και το ραντεβού των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης ανανεώθηκε για την Πέμπτη αν και δεν αποκλείεται το ζήτημα των όρων και του ύψους της χρηματοδότησης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού, να παραπεμφθεί σε έκτακτη Σύνοδο Κορυφής.

Απέναντι σε αυτήν την πρωτοφανή οικονομική κρίση, Ευρώπη εμφανίζεται διχασμένη. Το μείζον ζήτημα που διχάζει την ευρωζώνη είναι η αμοιβαιοποίηση των χρεών, μέσω είτε του ευρωμομόλογου είτε άλλου πιστωτικού μηχανισμού. Η Γερμανία, η Ολλανδία και οι δορυφόροι τους δεν δέχονται τα σχετικά αιτήματα της Ιταλίας και των υπόλοιπων χωρών του Νότου. Για το αδιέξοδο της Ε.Ε. έγραψε στο twitter ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

Eurogroup: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ! Για εσάς που «μένετε Ευρώπη» ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ για τις δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και την καταστροφή που έρχεται. Η Ευρώπη σας είναι ένα ΨΕΜΑ γιατί έχει ψυχή της το χρήμα και ΟΧΙ τις Αιώνιες Αξίες του Ελληνο-Ρωμαϊκού πολιτισμού. Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!

View image on Twitter
33 people are talking about this