ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ… ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ… ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ;

Μία από τις –φαινομενικά- πιο γελοίες απαγορεύσεις της χούντας του Κούλη Μητσοτάκη, είναι αυτή που αφορά την χειμερινή κολύμβηση και την υποβρύχια αλιεία. Μάλιστα, για να αποφύγουν τα επίσημα χουντόσκυλα να χρεωθούν μια τόσο γελοία απαγόρευση, έδωσαν εντολή στον αρχηγό του Λιμενικού να την εκδώσει αυτός.

Κατ’ αρχάς, η απαγόρευση αυτή δεν έχει καμμία λογική βάση, καθώς ο κορωνοϊός ούτε… επιπλέει στον αφρό της θάλασσας, ούτε… κυκλοφορεί στο βάθος της. Μάλιστα, η χειμερινή κολύμβηση είναι ο ορισμός της ατομικής σωματικής άσκησης που προβλέπεται στις βεβαιώσεις κατ’ εξαίρεση μετακίνησης των πολιτών, κι είναι και εκ των πραγμάτων σύντομη άσκηση, καθώς ο ασκούμενος δε μπορεί να κάτσει με τις ώρες μέσα στη θάλασσα αυτή την εποχή, ακόμα κι αν θέλει.

Επιπλέον, πρόκειται για μια άσκηση που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα των ασκουμένων, καθιστώντας τους έτσι πιο ανθεκτικούς σε οποιοδήποτε ιό.

Γιατί, λοιπόν, η χούντα των αθλίων έχει πάρει στο κυνήγι τους χειμερινούς κολυμβητές και τους ψαροντουφεκάδες, οι οποίοι, αποτελούν το ένα τοις χιλίοις του πληθυσμού – και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να… συνωστίζονται; 

Διότι, οι απαγορεύσεις δεν γίνονται για το… καλό μας και για την… προστασία μας από τον ιό! Συνιστούν –εκτός των άλλων- μια άσκηση χειραγώγησης και τυφλής πειθαρχίας του συνόλου του πληθυσμού, από την εγχώρια χούντα και τους παγκόσμιους αφέντες! Και ως εκ τούτου, κάθε «παράθυρο εκτόνωσης» του κόσμου μένει κλειστό, ακόμα κι όταν αφορά ελαχίστους! Ο κόσμος πρέπει να υποφέρει, για να ευγνωμονεί μετά τους… σωτήρες του, που τον λυπήθηκαν και του έσωσαν τη… ζωή!