ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ)

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα σχετικά με τον κορωνοϊό και τις επιπτώσεις του, προς 110 εβραϊκές κοινότητες ανά τον κόσμο, απέστειλε ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC) και ζήτησε να υπάρξει αλληλεγγύη από τους Εβραίους, αλλά μόνο για… Εβραίους, αποκλείοντας όλους τους υπολοίπους!

Πάρτε μια γεύση:

«Ο κορωνοϊός έχει καθολικά αναστατώσει τις ζωές μας με τρόπους που ποτέ δεν θα φανταζόμασταν. Οι ζωές μας άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα. Είμαστε ένας λαός. Αυτό που μας κάνει δυνατούς και μας έχει στηρίξει είναι η πίστη μας στον Θεό και η εμπιστοσύνη που έχουμε ο ένας στον άλλον.  Η παρούσα κατάσταση πιστεύω ότι το κατέδειξε με απόλυτη σαφήνεια. Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ ορθόδοξων και συντηρητικών, ρεφορμιστών και κοσμικών Εβραίων. Όλοι οι Εβραίοι πλήττονται από αυτή την αρρώστια. Ακριβώς για αυτό, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πρέπει να παραμερίσουμε τις διαφορές στην κοινότητά μας. Αυτή πρέπει να είναι η απρόσμενη ευκαιρία για όλους μας να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον. Οι προκλήσεις μπορούν να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό μας και αυτό είναι που έχουμε ανάγκη».

Αυτοί, οι μεγαλύτεροι ρατσιστές του πλανήτη, είναι που μας αποκαλούν «ρατσιστές», γιατί νοιαζόμαστε για τη ράτσα μας! Θαυμάστε τους!

(ΥΓ): «Είμαστε ένας λαός»; Μα αυτό λένε και οι… «αντισημίτες». Πως οι Εβραίοι είναι έθνος, κι όχι απλά μια θρησκεία σαν τις άλλες, που απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους της γης, «ανεξαρτήτου χρώματος, φύλου, φυλής» και τα λοιπά. Τα σχόλια δικά σας…