ΠΡΟΒΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΟΙ «ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΕΚΟΡ! 

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες αντιπολιτευτικές… παραφωνίες, η συναίνεση των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» στα καταπιεστικά μέτρα της χούντας Μητσοτάκη και στα πρόσωπα που την εκπροσωπούν, είναι σχεδόν απόλυτη!

Έτσι, μετά το… τιμημένο κουκουέ, την κλεφτουριά του ΠΑΣΟΚ και τα λαμόγια του Βελόπουλου, και ο ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του επιστημονικού ντεκόρ της χούντας και δεσμοφύλακα του ελληνικού λαού, Τσιόδρα, αλλά και του χουντικού παραμυθιού των ζητωκούληδων περί «σωστών μέτρων», που δήθεν ελήφθησαν «έγκαιρα» και μας… έσωσαν!

Οι όποιες… παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί με το –ομολογουμένως πολύ εύστοχο!- άρθρο του Καρτερού στην «Αυγή», λύθηκαν με τη συνέντευξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργού Υγείας επί των κυβερνήσεών του, Ανδρέα Ξανθού, στο tvxs.

Ιδού τι είπε ο υπεύθυνος του τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – προφανώς κατ’ εντολήν του mister Tsipra:

«Ο κ. Τσιόδρας είναι μια εξαιρετική επιλογή για την εποπτεία της πανδημίας και το συντονισμό του επιστημονικού δυναμικού της χώρας στο πεδίο της λοιμωξιολογίας-επιδημιολογίας. Οι εισηγήσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων είναι στη σωστή κατεύθυνση και ο αναγκαίος πολιτικός έλεγχος και η κριτική πρέπει να αφορούν την επάρκεια, την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης στην υλοποίηση τους. Αν υπάρχουν – και είναι λογικό να υπάρχουν σε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση – επιφυλάξεις ή αντιρρήσεις επιστημονικού χαρακτήρα, είναι καλό να κατατεθούν επίσημα και τεκμηριωμένα για επιστημονικό διάλογο στην αρμόδια Επιτροπή και όχι να αναπαράγονται άκριτα στη δημόσια συζήτηση από μη ειδικούς. Είναι η ώρα της συστράτευσης και θετικής συμβολής του επιστημονικού κόσμου και όχι η ώρα της αντιπαράθεσης και του διαγκωνισμού για την επιστημονική «αυθεντία» και το ρόλο καθενός… Υπάρχει μια βάσιμη αλλά σαφώς συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι θα αποφύγουμε μια ανεξέλεγκτη διασπορά του κοροναϊού τύπου Ιταλίας και Ισπανίας, δηλαδή μια δυσβάστακτη υγειονομική τραγωδία. Σ’ αυτό έχουν συντελέσει αρκετοί παράγοντες: H έγκαιρη λήψη των πρώτων περιοριστικών μέτρων (κλείσιμο σχολείων-Πανεπιστημίων, απαγόρευση μεγάλων συναθροίσεων, αναστολή λειτουργίας καταστημάτων εστίασης και αναψυχής) που εισηγήθηκαν οι ειδικοί επιστήμονες, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο…».

Ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης και τα τσιράκια του δεν θα τα’ λεγαν τόσο… όμορφα!

Και βέβαια, η συναίνεση των κομμάτων του… «συνταγματικού», δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς τα «μεγάλα αφεντικά» ετοιμάζουν «μεγάλη συγκυβέρνηση ειδικού σκοπού» ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Βελόπουλου, η οποία θα έχει την ανοχή των κουκουέδων και του Βαρουφάκη, για να μας φορτώσει στην πλάτη ένα βαρβάτο υπερ-Μνημόνιο, στην μετά κορωνοϊό εποχή. Όταν ο ελληνικός λαός θα βρίσκεται αντιμέτωπος με τη φτώχεια και τη δυστυχία, εξαιτίας του παρατεταμένου “lockdown” στην οικονομία και των λοιπών «σωστών μέτρων» της χούντας του Μητσοτάκη και των υπολοίπων πρακτόρων της ξενοκρατίας!