ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΝΕΟ ΥΠΕΡ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΜΟΣΙΑΛΟΣ: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ… ΙΟΥΝΙΟ! 

Ενώ σ’ όλες τις χώρες της Ευρώπης (ακόμα και σε Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία), οι κυβερνώντες κάνουν σχέδια για το «ξεκλείδωμα» της οικονομίας και την επιστροφή στην κανονικότητα (ήδη η Αυστρία ανακοίνωσε τη σταδιακή λήξη των περιοριστικών μέτρων από τις 14 Απριλίου…), για να περιορίσουν την καταστροφή, οι «επιστήμονες» του Κούλη Μητσοτάκη προτείνουν να «Μείνουμε Σπίτι» μέχρι τον… Ιούνιο!!!

Σε συνέντευξη που έδωσε, λοιπόν, ο -προερχόμενος από την κλεφτουριά του ΠΑΣΟΚ- Μόσιαλος, είπε τα εξής: 

«Επομένως, πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες. Με βάση την εμπειρία της Κίνας, πρέπει να εντείνεις τα μέτρα για δέκα με 12 εβδομάδες από την στιγμή που τα πήρες, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα την επόμενη μέρα».

Το οποίον σημαίνει, πως έχουν σκοπό να κρατήσουν την οικονομία «κλειδωμένη» και τους Έλληνες φυλακισμένους μέχρι τον… Ιούνιο!

Τότε που –όλως τυχαίως- τελειώνουν τα ταμειακά αποθέματα της χώρας, όπως δήλωσε προσφάτως ο ευρωβουλευτής της Νουδούλας, Κύρτσος.

Είναι παρανοϊκοί; Όχι, ασφαλώς! Είναι κάτι πολύ χειρότερο και πολύ πιο επικίνδυνο: πράκτορες που καταστρέφουν εκ προθέσεως τον ελληνικό λαό, για να του φορτώσουν στην πλάτη ένα νέο υπερ-Μνημόνιο δυστυχίας, τρισχειρότερο από τα τρία προηγούμενα και να πάνε τη χώρα 70 χρόνια πίσω – στη δεκαετία του ’50!