ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ! ΟΛΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ» Σ’ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ!

Όπως σας ενημερώσαμε χθες, οι «εθνικόφρονες» ακύρωσαν από μόνοι τους το μόνο σωστό μέτρο που πήραν στους 9 μήνες της διακυβέρνησής τους για τη λαθρομετανάστευση, αφού δεσμεύτηκαν στ’ αφεντικά τους να επιτρέψουν τελικά την υποβολή αιτημάτων ασύλου και στα «προσφυγάκια» που μας… προτίμησαν τον Μάρτιο – που είναι γύρω στις 3.000 και που υποτίθεται πως… κρατούνται στις Σέρρες και στην Μαλακάσα, μέχρι που να… απελαθούν στις χώρες προορισμού τους! 

Οι ίδιοι και τα παπαγαλάκια τους το κρύβουν επιμελώς (η είδη υπάρχει μόνο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ), αλλά τους… κάρφωσε η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Γιόχανσον, η οποία μετά από τηλεδιάσκεψη με Μηταράκη και Χρυσοχοΐδη δήλωσε περιχαρής: «Λοιπόν, αυτό με το οποίο θα ήθελα να κλείσω, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό το διάστημα, είναι επίσης ότι πρέπει οι άνθρωποι να έχουν το δικαίωμα να αιτηθούν ασύλου. Καλωσορίζω θερμά την ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης που μου είπε γι’ αυτό μόλις τώρα, ότι οι νέες αφίξεις που ήρθαν εντός του Μαρτίου θα έχουν το δικαίωμα να αιτηθούν ασύλου. Είναι πολύ, πολύ σημαντικό».

Δείτε στο βίντεο τον μασκαρά Μπουμπούκο να διαβεβαιώνει με θριαμβευτικό ύφος τους Έλληνες στις 8 Μαρτίου, πως «αυτοί που θα μπουν στα κλειστά κέντρα μετά την 1η Μαρτίου δεν θα επιτρέπεται να κάνουν αίτηση για άσυλο. Οι διαδικασίες απέλασης θα είναι εξπρές, θα φεύγουν όλοι».

Ξεφτίλες «εθνικόφρονες»!