ΕΝΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΑΠΟ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

Ενώ ο εγχώριος ζαβός και παρανοϊκός δικτάτωρ και τα τσιράκια του απειλούν καθημερινά τους Έλληνες με νέα περιοριστικά μέτρα και ωρύονται ότι «Μένουμε Σπίτι» μέχρι που να ανακαλυφθεί εμβόλιο και να μηδενιστούν τα κρούσματα… παγκοσμίως (δηλαδή σε έναν χρόνο στην καλύτερη περίπτωση…), μία-μία οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης ανακοινώνουν χρονικό ορίζοντα άρσης των περιοριστικών μέτρων και επανεκκίνησης των οικονομιών τους, για να προλάβουν την ολοκληρωτική καταστροφή!

Έτσι, η κυβέρνηση της Αυστρίας –χώρας με 12.000 κρούσματα και περίπου 200 νεκρούς- ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ξεκινήσει από τις 14 Απριλίου την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Η άρση θα ξεκινήσει με την επαναλειτουργία των μικρότερων καταστημάτων και την Πρωτομαγιά θ’ ανοίξουν και τα μεγαλύτερα καταστήματα και εμπορικά κέντρα, ενώ τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία θ’ ανοίξουν στα μέσα του Μαΐου.

Νομίζουν οι ηλίθιοι, ότι με τις απειλές, την τρομοκρατία και τα ΜΜΕ θα συνεχίσουν επ’ άπειρο να μας… σώζουν! Η υπομονή του ελληνικού λαού έχει αρχίσει να εξαντλείται, όπως και τα χρηματικά αποθέματα, κι όταν φέρουν το νέο υπερ-Μνημόνιο με τη δικαιολογία πως «για όλα φταίει ο κορωνοΪός», θα τους κάνει κομματάκια!