ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ! ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ!

Όπως είναι γνωστό, η… εθνική κυβέρνηση (για κάποιες έμμισθες πρακτοράντζες της ΚΥΠ), είχε άρει το δικαίωμα υποβολής αίτησης ασύλου για όσα «προσφυγάκια» μπήκαν στην Ελλάδα τον Μάρτιο. Ήταν η εποχή του –στημένου με τον Ερντογάν!- «Έπους του Έβρου» και της… λαθρομεταναστευτοφαγίας.

Βέβαια, τώρα τα πράγματα άλλαξαν και επανήλθαμε στην… πολυπολιτισμική κανονικότητα! Έτσι, πριν ακόμα μπει ο Απρίλης, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως το μέτρο ήταν προσωρινό και πως όσα «προσφυγάκια» μας… προτιμήσουν από 1ης Απριλίου και μετά, θα έχουν το δικαίωμα υποβολής αίτησης ασύλου.

Αλλά, δεν είναι μόνο αυτό. Επιπλέον, οι «εθνικόφρονες» δεσμεύτηκαν στ’ αφεντικά τους να επιτρέψουν την υποβολή αιτημάτων ασύλου και στα «προσφυγάκια» που μας… προτίμησαν τον Μάρτιο – που είναι γύρω στις 3.000 και που υποτίθεται πως… κρατούνται στις Σέρρες και στην Μαλακάσα, μέχρι που να… απελαθούν στις χώρες προορισμού τους! Άρα, σα να μην έγινε ποτέ η άρση!

Η δέσμευση των «εθνικοφρόνων» έγινε κατά την τηλεδιάσκεψη για το λαθρομεταναστευτικό, στην οποία συμμετείχαν από την πλευρά των γραικύλων οι Χρυσοχοΐδης και Μηταράκης κι από την πλευρά των αφεντικών η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον, ο νεοδημοκράτης αντιπροέδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, η υφυπουργός Ευρωπαϊκών και Εξωτερικών Υποθέσεων της προεδρεύουσας Κροατίας Τερέτζια Γκρας, ο εκτελεστικός διευθυντής της Frontex Φαμπρίς Λεζερί και ο επικεφαλής του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (FRA) Μάικλ Φλάχερτι.

Στο τέλος της τηλεδιάσκεψης, η Γιόχανσον δήλωσε περιχαρής τα εξής: «Λοιπόν, αυτό με το οποίο θα ήθελα να κλείσω, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό το διάστημα, είναι επίσης ότι πρέπει οι άνθρωποι να έχουν το δικαίωμα να αιτηθούν ασύλου. Καλωσορίζω θερμά την ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης που μου είπε γι’ αυτό μόλις τώρα, ότι οι νέες αφίξεις που ήρθαν εντός του Μαρτίου θα έχουν το δικαίωμα να αιτηθούν ασύλου. Είναι πολύ, πολύ σημαντικό. Αυτές τις εποχές, είναι σημαντικό να στεκόμαστε στις αξίες μας και τα θεμελιώδη δικαιώματα, όπως είπα και στην αρχή της ομιλίας μου».

Η είδηση πέρασε «στα ψιλά» του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κι από κει και πέρα το… χάος! Όλα τα μιλημένα ΜΜΕ των ξεφτιλισμένων παπαγάλων της «εθνικοφροσύνης», την εξαφάνισαν! Η δε κυβέρνηση, απέφυγε να εκδώσει ανακοίνωση, για να μην το μάθουν τα κορόιδα οι ψηφοφόροι της!

(ΥΓ): Ζήτω το… «Έπος του Έβρου»! Ζήτω και οι κοροιδάρες που τους πίστεψαν!