ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ «ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ» ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΟΔΡΑΣ;

«Να μη γίνουμε Ιταλία», μας λέει η χούντα των Μητσοτάκη και Τσίοδρα και φουσκώνει από… υπερηφάνεια γιατί «κρατάμε γερά», αλλά κάνει τον… Αλέκο για τους νεκρούς σε πολλές χώρες της Ευρώπης, που είναι πολύ λιγότερους απ’ ότι η Ελλάδα!
Έτσι, σε χώρες με συνολικό πληθυσμό 270 εκατομμυρίων, στις οποίες είτε δεν έχουν ληφθεί καθόλου μέτρα, είτε έχουν ληφθεί κάποια μέτρα χωρίς τις πρωτοφανείς απαγορεύσεις της χούντας Μητσοτάκη-Τσιόδρα, υπάρχουν τα εξής αποτελέσματα: η Λευκορωσία έχει μόλις 4 νεκρούς, η Βουλγαρία 17, τα Σκόπια 17, η Σερβία 44, η Ουκρανία 32, η Λιθουανία 10, η Ουγγαρία 32, η Εσθονία 13, η Λεττονία 1, η Φινλανδία 20, η Κροατία 8, η Πολωνία 75, η Ρωσία 43, η Νορβηγία 61, η Τσεχία 51 και η Μάλτα κανέναν!

Τι γίνεται, λοιπόν; Έχουν πάρει κι εκεί «έγκαιρα και σωστά μέτρα» οι Τσιοδροκούληδες;

(ΥΓ): Μητσοτάκη, Τσιόδρα και CIA, κάποτε θα τελειώσει ο εφιάλτης και θα’ ρθει η ώρα του λογαριασμού. Και τότε, θα τα πούμε κι από την καλή, κι από την ανάποδη!