ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε., Ο ΡΑΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Νέα μεγάλη εθνική επιτυχία της… «εθνικής κυβερνήσεως» Μητσοτάκη! Λίγες ημέρες μετά την συμφωνία της Ελλάδος για την είσοδο Αλβανίας και Σκοπίων στην Ε.Ε. –για την οποία τα κοπρόσκυλα της… εθνικοφροσύνης μας διαβεβαίωναν πως έχουν εξασφαλίσει τα εθνικά συμφέροντα- τα αλβανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν σήμερα ότι η αλβανική κυβέρνηση συμφώνησε με την Τουρκιά να δεχθεί «προσφυγάκια», τα οποία και θα εγκαταστήσει κοντά στα… ελληνοαλβανικά σύνορα!

Με τον απλό αυτό τρόπο, οι Αλβανοί πετυχαίνουν την αλλοίωση του πληθυσμού της Βορείου Ηπείρου και δημιουργούν έναν επιπλέον πολιορκητικό κριό για την Ελλάδα, καθώς οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να πάρουν τα «προσφυγάκια» το πράσινο φως να ξεχυθούν στην Ελλάδα! 

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα αλβανικά ΜΜΕ, η συμφωνία Ράμα – Ερντογάν προβλέπει την μετεγκατάσταση συνολικά 30.000 «προσφύγων» από την Τουρκία στην Αλβανία, σε περιοχές της Βορείου Ηπείρου (Αργυρόκαστρο, Κορυτσά, Αγίους Σαράντα, ακόμα και στην Κακαβιά!

Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Telegraf», η κυβέρνηση Ράμα αποφάσισε να δεχτεί στην Αλβανία τα «προσφυγάκια», μετά από διαπραγματεύσεις με τους… φίλους μας τους Ευρωπαίους, ως αντάλλαγμα την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε.! Κι αυτό, αποκλείεται να μην το γνώριζε η ελληνόφωνη κυβέρνηση των προδοτών, που συναίνεσε!