Ο ΖΑΒΟΣ ΕΓΩ ΔΙΚΤΑΤΩΡ, ΣΕ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ! ΕΚΑΝΑΝ… «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!

Ξεπερνάει κάθε όριο γελοιότητας η χουντάρα του κορωνοκούλη Μητσοτάκη και τα ξεφτιλισμένα τσιράκια της!

Έτσι, εν μέσω πανδημίας και απαγόρευσης της κυκλοφορίας, τα όργανα της χουντάρας Pulse και ΣΚΑΙ έκαναν… «δημοσκόπηση», παραβιάζοντας ξεδιάντροπα όλους τους διεθνείς κανόνες της δεοντολογίας, αλλά και αυτούς της κοινής λογικής!!!

Στην οποία «δημοσκόπηση», εμφανίζεται να θριαμβεύει ο ζαβός δικτάτωρ –σε παλιάτσους αυτοκράτωρ!- κάνοντας… σκόνη όλους τους αντιπάλους του!

Θα λέγαμε πως είναι απλά γελοίοι, αλλά επειδή τυχαίνει να κυβερνούν, εκτός από γελοίοι είναι και άκρως επικίνδυνοι! Ευτυχώς όμως είναι αλαζόνες και δεν καταλαβαίνουν πως άλλο πράγμα είναι η ανοχή του τρομοκρατημένου κοσμάκη, κι άλλο η υποστήριξη!

Δεν πειράζει! Ας συνεχίσουν έτσι και θα το καταλάβουν σ’ ένα-δυο μήνες από τώρα, όταν θα τους πάρει παραμάζωμα ο απελπισμένος ελληνικός λαός! Και να παρακαλάνε να προλάβουν να την κοπανήσουν με τα ελικόπτερα από την ταράτσα της πρεσβείας! Γιατί αν δεν προλάβουν, θα έχουν πολύ κακό τέλος!