ΜΟΣΙΑΛΟΣ: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ… ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ! ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ!

Το έχουμε επισημάνει και πάλι, πως το ακατανόητο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας έχει τιμωρητικό χαρακτήρα και ότι ο Μητσοτάκης το απολαμβάνει και δεν έχει σκοπό να σπάσει σύντομα τα δεσμά μας!

Απαντήσεις, λοιπόν, στο εύλογο ερώτημα του κόσμου για το πότε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης των απαγορεύσεων, έδωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης των Κούληδων στους διεθνείς οργανισμούς υγείας, Μόσιαλος. «Ολική επιστροφή στην κανονικότητα θα γίνει με την ανακάλυψη του εμβολίου», είπε ο… προφέσορας.

Και πότε θα ανακαλυφθεί το εμβόλιο, σύμφωνα με τον Μόσιαλο; «Στο καλό σενάριο, τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι δοκιμές και πιθανώς σε 1 χρόνο από σήμερα να είναι διαθέσιμο. Αλλιώς ο ορίζοντας πάει στους 18 μήνες και ίσως και πιο μακριά». 

Άρα, στο «καλό σενάριο», «Μένουμε Σπίτι» για ένα χρονάκι ακόμη! Και στο «κακό σενάριο», για άλλους 18 μήνες «και ίσως και πιο μακριά»!

Υπομονή, λοιπόν! Τι είναι ένας χρόνος, ή ενάμιση χρόνος, ή ίσως και δύο χρόνια, μπροστά στην… αιωνιότητα που θα μας εξασφαλίσει η συμμορία του παρανοϊκού δικτάτορα;