ΤΣΙΟΔΡΑΣ Ο… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ: ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ… Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο… λαοσωτήρας Τσιόδρας, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο και δεν ήρθε από το πουθενά! Είναι εγκάθετος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, κι όπως λένε οι… «κακές γλώσσες» -που σπανίως πέφτουν έξω- επεβλήθη στον ζαβό από τον πρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή Πάϊατ και τις σκοτεινές δυνάμεις που εκπροσωπεί, με αποστολή να γυρίσει την Ελλάδα μας 100 χρόνια πίσω! 

Κι όπως κάθε ορκισμένος νεοταξίτης, έτσι κι ο Τσιόδρας είναι υπέρ της μετατροπής της Ελλάδος σε… πολυπολιτισμική, λατρεύει τις ΜΚΟ και βρίσκει «εκπληκτική» την «διαφορετικότητα».

Καμαρώστε το… πολυπολιτισμικό παραλήρημα του επιστημονικού ντεκόρ της χούντας Κούλη, σε συνέντευξη που είχε δώσει προ τριετίας:  

«Είχαμε μεγάλη βοήθεια από τις ΜΚΟ για πρωτοβάθμια φροντίδα στις υπηρεσίες υγείας στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας, ειδικά στα νησιά που είναι συνωστισμένα τώρα και στην ηπειρωτική χώρα. Πιστεύουμε ότι αποτελούν κομμάτι της κοινωνίας μας και τους δεχόμαστε στα σχολεία μας και τα παιδιά τους πρέπει να εκπαιδεύονται. Πρέπει να πάνε στο σχολείο και αυτό είναι που να γνωρίζετε να γίνουν μέρος της χώρας και νομίζω η διαφορετικότητα που βλέπουμε είναι εκπληκτική, ο ελληνικός λαός είναι πολύ φιλόξενος».

«Εθνικόφρονες», να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε!