ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ! 

Μετά την γαλλική κυβέρνηση (που ήταν η πρώτη διδάξασα…) και η ιταλική ετοιμάζεται να καταργήσει τις απαγορεύσεις προς τους πολίτες της, το αργότερο μέχρι τις 13 Απριλίου, για να προλάβει την πλήρη κατάρρευση της οικονομίας της χώρας!

Χθες έληξε η πρώτη περίοδος της καραντίνας και παρατάθηκε για 10 επιπλέον ημέρες, αλλά όπως όλα δείχνουν η παράταση αυτή θα είναι η τελευταία!

 Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της χώρας, Κόντι: «Πρέπει να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς ζωής το συντομότερο και να εκκινήσει η παραγωγή».

Άλλωστε, οι απαγορεύσεις αποδείχτηκαν ανώφελες για την μη διάδοση του ιού, καθώς και στις τρεις χώρες που ισχύουν (Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία) εξακολουθούν να πεθαίνουν εκατοντάδες την ημέρα και να αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα, ενώ κατέστρεψαν τις οικονομίες αυτών των χωρών!

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά σε χώρες με εκατοντάδες νεκρούς ημερησίως, ο ζαβός δικτάτωρ της χώρας με τους 2-3 θανάτους την ημέρα, κάποιων έτσι κι αλλιώς ετοιμοθάνατων υπερηλίκων, σχεδιάζει παράταση αλλά και επέκταση των απαγορεύσεων, για να τιμωρήσει τους Έλληνες που τον θεωρούν ηλίθιο!

Να δούμε αν θα τολμήσει να συνεχίσει τη χουντική διακυβέρνηση, ενώ όλες οι χώρες της Ευρώπης θα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα! Στην περίπτωση αυτή, δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό που δεν συνέβη στα πρώτα χρόνια των Μνημονίων και να αναγκαστεί να φύγει από την εξουσία με τις κλωτσιές!  

(ΥΓ): Πάντως, δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να κάνει ο ζαβός δικτάτωρ άρση των απαγορεύσεων πριν από τη Λαμπρή, γιατί έχει υποσχεθεί στους διεθνείς σατανάδες να καταργήσει –έστω και για μια χρονιά- τη μεγάλη αυτή γιορτή της χριστιανοσύνης!