ΖΑΒΟΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ!

Κάποιοι φιλότιμοι αλλά αφελείς «Μενουμεσπίτηδες», νόμιζαν πως η τιμωρητική φυλάκιση των Ελλήνων (με λίγα κρούσματα και νεκρούς, σε σχέση με άλλες χώρες…) που επέβαλλε ο Κούλης Μητσοτάκης, θα κρατήσει δέκα, δεκαπέντε, είκοσι ημέρες και μετά θα επιστρέψουμε στην… κανονικότητα. Αμ δε!

Ενώ, λοιπόν, ακόμα και η γαλλική κυβέρνηση -οι πρώτοι διδάξαντες της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην Ευρώπη- ετοιμάζουν κατάργηση της καραντίνας, τουλάχιστον για τους εργαζομένους που είναι κάτω των 60 ετών και σε περιοχές που δεν υπάρχουν πολλά κρούσματα, για να προλάβουν τη διάλυση της οικονομίας, ο ζαβός δικτάτωρ είπε σήμερα στη βουλή πως δεν είμαστε στην αρχή του τέλους, αλλά στο τέλος της αρχής!

Το οποίον σημαίνει, πως τώρα που βρήκε πάτημα, θα κρατήσει φυλακισμένους τους Έλληνες μέχρι που… «να βγάλει ο ήλιος κέρατα», για να τιμωρηθούν επειδή τον θεωρούν… ζαβό!

Χαρακτήρισε δε τον Απρίλιο… «καθοριστικό για το μέλλον», όπως θα χαρακτηρίσει αργότερα και τον Μάιο και τον Ιούνιο και πάει λέγοντας!

Οδηγώντας την ελληνική κοινωνία στην απελπισία και την ελληνική οικονομία σε πλήρη διάλυση, για να φέρει νέο υπερ-Μνημόνιο δυστυχίας!