ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!  

Σε πρωτοφανείς μεθοδεύσεις καταφεύγει η χούντα του ζαβού κορωνοδικτάτορα Κούλη Μητσοτάκη, για να «αναγκαστεί» να πάρει κι άλλα περιοριστικά μέτρα κατά του ελληνικού λαού, τον οποίον μισεί θανάσιμα, γιατί τον θεωρεί ηλίθιο κι όχι… «μεγάλο ηγέτη»!

Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελία πολίτη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, οι φωτογραφίες και τα πλάνα του «συνωστισμού» (στα οποία φαινόταν και ο ίδιος…) που επεδείκνυε το κουρδισμένο δημοσιογραφικό αληταριό του Μητσοτάκη για να αποδείξει ότι «οι Έλληνες δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα», είχαν ληφθεί προ δεκαπενθημέρου – πριν από την απαγόρευση της κυκλοφορίας!

Ο ίδιος δε βεβαίωσε, πως είχε να πάει στο συγκεκριμένο σημείο από τις 17 Μαρτίου!

Πρόκειται για επανάληψη της απάτης του δήθεν «συνωστισμού» των Αθηναίων στα διόδια (στα οποία εκείνη την Παρασκευή, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας που τα διαχειρίζεται, η κίνηση ήταν μειωμένη κατά 40%…) και των πλοίων που θύμιζαν σε κάποιο θλιβερό πρακτοράκι που διαχειρίζεται τις τύχες μας «εικόνες  Δεκαπενταύγουστου» (ενώ τα στοιχεία των ακτοπλοϊκών εταιρειών αποδείκνυαν μείωση της τάξης του 80%…), που χρησιμοποιήθηκαν από την κυβέρνηση των κομπλεξικών μισανθρώπων για την φυλάκιση του ελληνικού λαού!  

Μητσοτάκη κάθαρμα, ακόμα και σε λαγούμια κάτω από τη γη να μας φυλακίσεις, Κούλης ήσουνα και Κούλης θα παραμείνεις! Κυριάκος δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ – όπως άλλωστε σου έχει πετάξει στα μούτρα η αδερφή σου η Ντόρα, ουκ ολίγες φορές!

(ΥΓ): Όσον αφορά τους συνεργούς στην απάτη, τηλεοπτικούς και διαδικτυακούς, να είναι σιγουρότατοι πως ρόδα είναι και γυρίζει και θα’ ρθει η ώρα να δώσουν λογαριασμό!