ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ «ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΗΔΕΣ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Το επισημάναμε εξ’ αρχής, ότι το πρωτοφανές στα ελληνικά μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν έχει καμία σχέση με την… προστασία μας από τον κορωνοϊό, αλλά είναι ένα τιμωρητικό μέτρο του Μητσοτάκη προς τους Έλληνες, για να πάψουν να τον θεωρούν… χαζό και να τον πάρουν στα σοβαρά, ως… «μεγάλο ηγέτη», που «παίρνει δύσκολες αποφάσεις», πάντα για το… καλό μας, το οποίο δεν ξέρουμε ποιο είναι εμείς οι… αδαείς, γνωρίζει πολύ καλά όμως αυτός ο… πάνσοφος!

Έτσι, μετά το ξεσάλωμα των διαδικτυακών αρχιρουφιάνων για τους Θεσσαλονικείς που πήγαν για περπάτημα στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, οι εγκάθετοι του κομπλεξικού Μητσοτάκη έκλεισαν σήμερα την πρόσβαση με 400 σιδερένια κιγκλιδώματα και σχοινιά, στο κομμάτι από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσικής!

Οι δε πολίτες, θα ενημερώνονται ότι απαγορεύεται (verboten, στη γλώσσα που αγαπούν οι Μητσοτάκηδες…), η κυκλοφορία στην Νέα Παραλία, ανεξαρτήτως αν έχουν έγγραφη βεβαίωση ή έχουν στείλει sms! Και ότι, οι αθλητικές δραστηριότητες που μπορούν πλέον να ασκήσουν οι Θεσσαλονικείς, θα είναι γύρω-γύρω από τα κλουβιά τους!