«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ… ΝΕΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ! ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΑΥΞΗΣΑΝ ΚΑΤΑ 15.000 ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ»!

Ενώ εμείς «Μένουμε Σπίτι» και πλένουμε καλά τα χεράκια μας, η… «εθνική κυβέρνησις» του Κούλη Μητσοτάκη φροντίζει να αποκτήσουμε… νέους γείτονες!

Έτσι, μετά τα 28 νέα hotspots ανά την Ελλάδα, ο… άριστος υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μηταράκης ανακοίνωσε την θεαματική αύξηση των θέσεων φιλοξενίας σε διαμερίσματα για τους «αιτούντες άσυλο»!

Οι θέσεις αυτές, λοιπόν, θα αυξηθούν στις 30.000 το 2020 και στις 40.000 το 2021, έναντι των 25.516 που είναι σήμερα, με την εφαρμογή του προγράμματος στέγασης «ΕΣΤΙΑ ΙΙ». Γεγονός που υποδηλώνει το τέλος της… λαθρομεταναστευτοφαγικής πολιτικής της κυβέρνησης, που κράτησε έναν μήνα, όσο κράτησε και το ΣΤΗΜΕΝΟ «Έπος του Έβρου», το οποίο χρησιμοποιείται πλέον ως «ακροδεξιό» άλλοθι για τον εποικισμό της χώρας και την προσέλκυση νέων λαθρομεταναστών, στους πατριώτες ψηφοφόρους!

Επίσης, πάει περίπατο η διακήρυξη που είχε κάνει με πομπώδη τρόπο στις αρχές Μαρτίου ο Μηταράκης, για «έξωση» περίπου 11.000 «προσφύγων» από τα hotspots, διότι έγιναν δεκτές οι αιτήσεις ασύλου που είχαν καταθέσει. Στη σχετική ανακοίνωση του Μηταράκη αναφέρεται ότι θα παραμείνουν εκεί τουλάχιστον έως τις 31 Μαΐου «ως μέτρο προφύλαξης από τον κορωνοϊό».

Σε όσους πίστεψαν ότι η κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς… άλλαξε πολιτική και θα… πατάξει την λαθρομετανάστευση, ευχόμαστε… περαστικά!