ΚΙ ΑΥΤΟ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ»; ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ… 7 ΧΡΟΝΙΑ!

Κι όμως, πριν από 7 ολόκληρα χρόνια, κάποιοι στην Γερμανία γνώριζαν με λεπτομέρειες για το ξέσπασμα του κορονοϊού και για τις επιπτώσεις του!

Κι αν αυτό σας φαίνεται… «συνωμοσιολογικό», δώστε βάση…
Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα «Tagesspiegel», μια μελέτη που συντάχθηκε και παραδόθηκε, στις αρμόδιες γερμανικές αρχές, το 2013, από το Ινστιντούτο Koch, προέβλεπε τα εξής ανατριχιαστικά:

«Η πανδημία θα συνεχιστεί, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να αναμένουμε εξαιρετικά υψηλές θυσίες και σοβαρές συνέπειες, για τους ανθρώπους, την οικονομία, τη δημόσια ασφάλεια και την πολιτική».

Η μελέτη υπολογίζει ότι θα υπάρξουν τουλάχιστον 7,5 εκατομμύρια νεκροί, διότι «οι άνθρωποι δεν θα είναι πλέον σε θέση να λαμβάνουν επαρκή ιατρική περίθαλψη ή φροντίδα λόγω υπερφορτώσεως του ιατρικού πεδίου».
Στην σελίδα 57 της μελέτης, ο εν λόγω φονικός ιός χαρακτηρίζεται «κορωνοϊός», ενώ στην επομένη σελίδα αναφέρονται τα εξής: «Τα συμπτώματα της νόσου είναι ο πυρετός και ο ξηρός βήχας. Οι περισσότεροι ασθενείς υποφέρουν από επιπλοκές της αναπνοής. Στις ορατές αλλαγές των ακτίνων Χ στους πνεύμονες. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν ρίγη, πονοκέφαλο, πόνο στις αρθρώσεις, εξάνθημα και αίσθημα αδυναμίας. Η θνησιμότητα είναι 10%. Εξαρτάται άμεσα από την ηλικία του ασθενούς. Για τη νεολαία, η θνησιμότητα είναι 1%, για τους ηλικιωμένους – έως 50%. Η πανδημία θα καλύψει ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία…».

Τα συμπεράσματα δικά σας!