ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ;

Ήρθε ο κορωνοϊός και χάθηκαν από την όψη της γης οι διάφοροι λεφτάδες, που απασχολούσαν –και προκαλούσαν!- τον κοσμάκη πότε τα μεγαλειώδη πάρτυ τους, πότε με τις βιλάρες και τα κότερά τους, πότε με το ένα και πότε με το άλλο.

Κι ούτε καν τους πέρασε από το μυαλό να βάλουν το χέρι στην τσέπη τώρα που υπάρχει μεγάλη ανάγκη και να κάνουν μια δωρεά, όπως κάνουν άλλοι λεφτάδες, σε άλλες χώρες (όπως π.χ. ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που δώρισε 10 εκατομμύρια ευρώ στο ιταλικό σύστημα υγείας). 

Γιατί άραγε; Καβούρια έχουν οι τσέπες τους, τα οποία… δαγκώνουν όταν είναι να βγάλουν λεφτά και δεν δαγκώνουν όταν είναι να βάλουν;

Κι όχι μόνο δε δίνουν μία, αλλά τουλάχιστον οι εξ’ αυτών ιδιοκτήτες ΜΜΕ θα πάρουν κιόλας από το υστέρημα του ελληνικού λαού! 11 εκατομμύρια  για την διαφημιστική καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι», κι άλλα πολλά από την έκτακτη επιχορήγηση της κυβέρνησης προς τα ΜΜΕ!

Όμως, όλα εδώ πληρώνονται και θα’ ρθει η ώρα που θα δώσουν λόγο στον ελληνικό λαό και θα τα πληρώσουν μαζεμένα. Όχι στην άλλη ζωή, σε τούτη – όταν θα εξαφανιστούν από το προσκήνιο οι πολιτικοί τους προστάτες!