ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ «ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΣΤΟ ΝΑΤΟ!

Πριν από τις εκλογές, ο Κούλης Μητσοτάκης, παριστάνοντας τον… Βουκεφάλα, άφηνε να εννοηθεί πως θα ασκήσει βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ και κάποιοι καλοί κατά τα άλλα πατριώτες τον πίστεψαν – αγνοώντας τις προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής, ότι και η Νουδούλα είναι στο κόλπο και τους πουλάει παραμύθι.

Προ ολίγων ημερών, όμως, ο… Βουκεφάλας Κούλης «ξέχασε» το βέτο κι «έβαλε πλάτη» στην έναρξη των διαπραγματεύσεων για είσοδο των Σκοπίων (και της Αλβανίας) στην Ε.Ε.

Και τώρα που τα Σκόπια έγιναν το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ, οι Κούληδες δε φρόντισαν καν να κρατήσουν τα προσχήματα και το… πανηγύρισαν δεόντως! Ιδού η πανηγυρική ανακοίνωση του ελληνόφωνου υπουργείου Εξωτερικών:

«Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας» αναφέρει στην ανάρτησή του το υπουργείο Εξωτερικών».

Και γιατί να μην πανηγυρίσουν, αφού μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται και η ψήφος δεν επιστρέφεται;