ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ» ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΞΩ!

Μια νέα «μόδα» έχουν φέρει τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα οι φυσικοί απόγονοι των επί κατοχής συνεργατών των Γερμανών, που κυβερνούν τη χώρα! Αυτήν του χαφιεδισμού – με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα μια φανατική οπαδό του Μητσοτάκη που χθες κάρφωσε το ίδιο της το παιδί, ότι παραβιάζει την απαγόρευση κυκλοφορίας!

Έχουν δώσει «γραμμή» σε χαφιέδες οπαδούς τους, που ακόμα δε φοράνε κουκούλες, να περνάνε πολλές ώρες της ημέρας στα μπαλκόνια τους για να… επιτηρούν την τήρηση των μέτρων της χούντας και να παρεμβαίνουν όποτε το κρίνουν απαραίτητο!!!

Για να μη νομίζετε πως υπερβάλλουμε, ιδού ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα καθεστωτικής σελίδας: 

«Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην περιοχή των Ελληνορώσων δυσανασχετούσε από το μπαλκόνι του, για τον συνωστισμό που παρουσίαζε ο απέναντι δρόμος που είχε στηθεί η λαϊκή«Κοίτα μία παρεούλα εκεί». Τρία άτομα τί κάνουν μαζί;» «Ε, να τις κλείσουν να ησυχάσουμε». Τα σχόλιά τους βρήκαν ανταπόκριση και στους υπόλοιπες γείτονες που είχαν επίσης κατασκηνώσει στις βεράντες τους και πριν περάσει αρκετή ώρα όλοι μετατράπηκαν σε όχλο που φώναζε αποδοκιμαστικά σχόλια σε όσους επέστρεφαν με τους σακούλες, δίχως να φορούν μάσκες ή γάντια και μην τηρώντας τις ενδεδειγμένες αποστάσεις.
Σε άλλες περιπτώσεις, οι κάτοικοι δεν διστάζουν να αναλάβουν και ρόλο αστυνομίας, παρατηρώντας αν κάποιος παραβιάζει τους κανόνες. Στην περιοχή του Βύρωνα υπήρξαν καταγγελίες για πιτσιρικάδες που κάθονταν συντροφιά σε παγκάκια ο ένας δίπλα και πάνω στον άλλον….

Κάτω η χούντα και οι χαφιέδες της!