Η ΕΛΛΑΔΑ «ΣΤΟ ΓΥΨΟ»! ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Αφού φυλάκισαν έναν ολόκληρο λαό (με ελάχιστα κρούσματα και ελάχιστους θανάτους σε σχέση με άλλων χωρών…), οι δικτατορίσκοι της… «εθνικοφρόνου» δεν έχουν σκοπό να μας βγάλουν σύντομα από το γύψο!

Έτσι, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» του OPEN TV, ο… εθνοσωτήρ Μπουμπούκος προανήγγειλε ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας που επέβαλλε στους Έλληνες ο γιός του «σκύλου των Ες-Ες» θα είναι μακράς διαρκείας: «τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου».
Μάλιστα, όπως τόνισε ο «εθνικόφρων»: «τα μέτρα θα διαρκέσουν έως να μας πουν οι επιστήμονες ότι νικήσαμε τον ιό».

Δηλαδή, μέχρι που να κυκλοφορήσει κάποιο εμβόλιο. Το οποίο –σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών- δεν πρόκειται να συμβεί πριν το φθινόπωρο, στην πιο αισιόδοξη περίπτωση! 

Και βέβαια, μαζί με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, εννοείται ότι θα διατηρηθεί και το “lockdown” στην οικονομία, το οποίο θα μας οδηγήσει σε νέα σούπερ-Μνημόνια παντοτινής δυστυχίας!

Και πως θα τα βγάζουμε πέρα; Κι αυτό το έχει προβλέψει ο… γυψαδόρος, σε προ εβδομάδος συνέντευξή του: «τώρα που μένετε σπίτι 400 ευρώ το μήνα σας φτάνουν και σας περισσεύουν»!