ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ 85%; 100% ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ!

Μια «δημοσκόπηση» παρουσίασε η λαθρόβια εταίρα του Μητσοτάκη Opinion Poll, στην οποία εμφανίζει το… 85% να είναι… ενθουσιασμένο με τον Μητσοτάκη και τα μέτρα του.
Επίσης, η ίδια «δημοσκόπηση» δείχνει την Νουδούλα να έχει την απόλυτη κυριαρχία, με χαοτική διαφορά από τον δεύτερο.

Παρατήρηση 1η: Είναι άκρως αντιδεοντολογικό να γίνονται δημοσκοπήσεις εν μέσω σοβαρής κρίσης. Το ορθόν είναι να γίνονται μετά το τέλος της, όταν η κοινή γνώμη έχει πλήρη εικόνα!

Παρατήρηση 2η: Επίσης, είναι και αντιδεοντολογικό και εξοργιστικό, να γίνονται δημοσκοπήσεις ενώ οι πολίτες βρίσκονται υπό το καθεστώς φόβου και τρόμου!

Παρατήρηση 3η: Είναι αλήθεια, πως ο τρόμος που έχει καλλιεργηθεί στους πολίτες, σε συνδυασμό με την καθημερινή πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ, έχουν δώσει πόντους στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κούλη. Όχι βέβαια σε σημείο που να φτάνει το… 85%. Να δούμε αν θα υπάρχει το ίδιο κλίμα κι όταν θα τελειώσουν τα 800άρια και η οικονομία θα βρίσκεται υπό καθεστώς “lockdown”! Αλλά κι όταν θα αποδειχθεί επιστημονικά και θα γίνει γενικά παραδεκτό, ότι η υψηλή θερμοκρασία (18+) που υπάρχει σε κάποιες χώρες –μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα- κάνει πολύ δυσκολότερη την μετάδοση του ιού, άρα όταν θα συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες, πως δεν τους έσωσαν τα «σωστά μέτρα» που πήρε «εγκαίρως» το κακαντράκι ο Μητσοτάκης, αλλά η τύχη να ζουν σ’ έναν ευλογημένο τόπο! Τότε, μωρή κουφάλες, να δούμε τι δημοσκοπήσεις θα κάνετε!